VERŽEJ XII. memorial Caf-Gajser, 2.9.17

datum: 27.08.2017

kategorija: najave

Da bi si s pticami razdelili nebo in počastili spomin na prleškega pionirja ultralahkega letenja Jožeta Gajserja in njegovega učenca Aljaža Cafa, vas njuni klubski kolegi vabimo na 12. memorial Aljaža Cafa in Jožeta Gajserja ki bo v soboto, 02.09.2017 na vzletišču AK Prlek Ljutomer v Veržeju.

Da bi si s pticami razdelili nebo in počastili spomin na prleškega pionirja ultralahkega letenja Jožeta Gajserja in njegovega učenca Aljaža Cafa, vas njuni klubski kolegi vabimo na 12. memorial Aljaža Cafa in Jožeta Gajserja ki bo v soboto, 02.09.2017 na vzletišču AK Prlek Ljutomer v Veržeju.


Člani AK bomo organizirali tudi tekmovalni del srečanja, vkolikor bo seveda dovolj zanimanja iz Vaše strani.

Pripravljamo navigacijsko nalogo, ki bo sestavljena iz letenja bo vnaprej znani ruti, časovne točnosti, iskanja platen in slik.
Navigacijska naloga se bo začela in končala v zraku, vzlet in pristanek nista vključena v tekmovalno letenje.

Prijava je možna za vse vrste UL letal, motornih zmajev, enosede in dvosede, tudi za letala generalne aviacije, ki izpolnjujejo pogoje pristajanja na vzletišču Veržej.

Tekmovanje bo organizirano v primeru primernega vremena in zadostnega števila prijavljenih, najmanj 6 posadk (AK Prlek bo imel 2 posadki).
Zadnji rok za prijavo je 10 dni pred srečanjem, torej 23.8.2017.

Prijave sprejemamo na:

 


ar©tur